Je Kunt De Nieuwe Android Telefoon Van Oneplus bekijken In Nederland

De OnePlus 7 is een van de grootste Android-telefoonreleases van 2019 en we hebben net onze beste look ooit gezien bij de volgende vlaggenschepen, specs en alles, dankzij een verbluffende nieuwe video. Veel mensen hebben direct een telefoonabonnement afgesloten bij dit model.

Hoewel we nog maar net zijn behandeld voor de OnePlus 6T (en zijn met turbo opgeladen broer of zus, de OnePlus 6T McLaren Edition), zijn alle ogen nu grondig getraind op de OnePlus 7-lancering van volgend jaar, omdat wordt verwacht dat dit een van de meest belangrijke nieuwe telefoons van 2019. We raden je nog even aan om te wachten als je een los toestel kopen serieus wil nemen.

Een Belangrijke Update Van Oneplus 7

Dat komt omdat de OnePlus 7 naar verwachting een veel belangrijkere upgrade zal zijn ten opzichte van de 6T, die – hoe geweldig deze ook is (en hij is geweldig) – meer een extra stimulans was dan de nog altijd uitstekende OnePlus 6.

Een bijzonder belangrijke nieuwe functie die naar verwachting op de OnePlus 7 te vinden is, is 5G, die klaar staat om de mobiele wereld volgend jaar op zijn kop te zetten, en het is ook vrijwel zeker dat de nieuwe Qualcomm-krachtpatser Snapdragon 855 SoC onder de motorkap staat.

Het Ontwerp Van De Oneplus 7 Is Nog Steeds Beter Geworden

Wat nog steeds een beetje een raadsel was, was hoe het ontwerp van de OnePlus 7 eruit kon zien, maar nu kun je je ogen uitkijken naar het volgende OnePlus-vlaggenschip in al zijn glorie, dankzij een nieuwe conceptvideo van DBS Designing.